Stormbanen/zeskamp

De vermelde prijzen zijn basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Opbouwen en afbreken van een stormbaan gratis. Indien wij de stormbaan bezorgen brengen wij extra kosten in rekening. Door onze gunstige afhaallocatie in Maarheeze,verhuren wij door heel Brabant en Limburg onze stormbanen, survivalbanen, springkussens en andere attracties. Doordat wij onze krachten bundelen met andere partijen kunnen wij u een uitgebreid zeskamp pakket en topattracties aanbieden. Uw feest is onze zorg!!

Clown Multifun huren

Clown Multifun -180 euro

Laat uw kleine gasten helemaal losgaan op de Clown Mutifun en zij ontdekken direct de verschillende spelletjes die binnen dit kussen aanwezig zijn! De afmeting is 8x6m

Prijs: € 155,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Springkussen Seaworld met Glijbaan

Leuke aanvulling op uw evenement of feest.  Deze klim en  klauterbaan met glijgedeelte is uitermate geschikt voor onze kleine gasten. Dit kussen is 6m hoog en 3m breed.

Prijs: € 125,- euro per dag (2e dag gratis)

 

 

Castle Run stormbaan 16m

TOP ATTRACTIE!!! 16 m klimmen, klauteren en glijden over deze leuke stormbaan met haar mooie kleuren en leuke spelelementen. Geschikt tot 18 jaar.

Prijs: € 205,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

 

Stormbaan 14 meter huren

14237624_1371905209503874_709547305444469383_n

Wilt u een stormbaan huren en verwacht u ook wel wat lengte om spelletjes op te kunnen houden? Deze stormbaan van 14 meter kan zeker wat voor u betekenen!

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan/glijbaan/klauterbaan huren

Deze Stormbaan huren betekent een muur om tegen op te klimmen en gegarandeerd veel plezier als het gaat om de winst voor uw evenement! De afmeting is 12x4m

Prijs: € 175,- euro per dag (2e dag 50% korting)

 

Stormbaan combi 26 meter huren

Heeft u een zeskamp in de planning en bent u op zoek naar een extra moeilijke stormbaan? Huur dan deze combinatie van 26 meter en laat uw gasten letterlijk zweten!

Prijs: € 300,- euro per dag (2e dag 50%korting)

 

 

 

Bugs Bunny XXL glijbaan huren

De megaglijbaan van 12x5m is een waar spektakel.  Deze topper is 7 meter hoog en een eyecatcher voor ieder feest of evenement . Deze zware jongen weegt ruim 300kg dus passend vervoer is gewenst. Indien wij het kussen opzetten en afbreken brengen wij 50 euro extra in rekening.

Prijs: € 195,- euro per dag.

 

 

Stormbaan Whip him Off huren

whip-him-off springkussen huren

Het spel dat bekend is van ‘WipeOut’. Wie krijgt zijn tegenstanders als eerste van springkussen/luchtkussen afgeslingerd en blijft als langste staan.  Individueel, teamduel of wisselspel zijn leuke varianten voor dit leuke spel. Duw met de grote slingerbal, incasseer en zorg dat jij als laatste staande bent bij Whip Him Off stormbaan. Deze stormbaan huren in Brabant of Limburg in combinatie met een van onze andere attracties? Informeer naar onze gunstige  voorwaarden

Prijs: € 165,- euro per dag

Pannakooi/boardingveld huren

$_85 (4)

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is 15 meter lang en 10 meter breed en ongeveer 5 meter hoog. Is rondom voorzien voor hoge netten waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Prijs: € 165,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Levend tafelvoetbal huren

Levend tafelvoetbal ! U zit in de hoofdrol…. scoor tegen je vrienden of collega’s. Speel met je team van 6 tegen 6 spelers op dit 12x5m grote luchtkussen “levend tafelvoetballen” Alle deelnemers kunnen alleen van links naar rechts schuiven vai de  lange aluminium buizen die heen en weer schuiven. De buizen zijn ruim 5 lang waardoor passend vervoer noodzakelijk is

Prijs: € 275,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Reageren is niet mogelijk