Contact/Info

Bedankt voor uw interesse in een item van Revandoverhuur. Springkussenhurenlimburg.com is onderdeel van Revandoverhuur Maarheeze. U kunt voor vragen of reserveringen onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met André Reina op 06-52310631.

Indien wij het springkussen bezorgen, zetten wij het kussen gratis voor u op en bij slecht weer kunt u het kussen kosteloos annuleren.

Mogelijkheden voor bezorging:
• totale bezorgkosten 25 euro binnen 25 km, 35 euro binnen 40 km, 45 euro binnen 60 km. Gemeten vanaf postcode 6026 EL(enkele reis)Indien wij het kussen komen bezorgen plaatsen wij het kussen helemaal GRATIS!!

• Schoonmaakkosten € 25 euro

Indien u wilt reserveren geef dan altijd aan om welke producten het gaat.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Gewenste verhuuritem (verplicht)

Uw bericht. Telefoonnummer en bezorgadres vermelden aub!

Afhalen/bezorgen. Wat is het bezorgadres?

Gewenste huurdatum

Revandoverhuur Maarheeze is het adres voor het huren van springkussens, funfood, attracties, stormbanen en kinderspellen voor Brabant en Limburg.  Met onze afhaallocaties in Maarheeze zijn we prima bereikbaar voor Brabant en Limburg.

De vermelde prijzen zijn weekendprijzen (muv de kussens genoemd in de categorie stormbanen) op basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Dus geen verrassingen achteraf! Indien gewenst haalt u dus het kussen op vrijdag op en brengt u het maandag retour. 3 dagen springplezier voor de dagprijs. De prijzen van de abraham en sarahpop is op basis van 3 dagen.

Afhalen kan in Maarheeze met een geldig legitimatiebewijs en € 50 euro borg. Voor een volledig overzicht van alle acties en algemene voorwaarden kunt u ook terecht op de website van Revandoverhuur.nl.

Revandoverhuur Maarheeze,

btw-nummer : NL142487478B01,

KvK nummer : 59755946

Rabobank rek.nr.: NL26 RABO 0148 751318

Email:  info@revandoverhuur.nl

Reageren is niet mogelijk